Healthy hotspots in Parijs

Parijs, de hoofdstad van Frankrijk, staat als jaren bekend als “la ville de l’amour”.

Deze stad van de liefde wordt wereldwijd ook gezien als één van de vier grote wereldsteden samen met Tokio, Londen en New York.

Over de verbinding tussen Parijs en Nederland is niks te klagen. De Thalys vertrekt 9x per dag vanuit Amsterdam naar Parijs en doet er maar liefst 3 uur en 18 minuten over. Daarom vertrekken er dagelijks Nederlanders voor een “gezellige middag” richting deze stad.
In onze ogen is Parijs niet alleen  “la ville de l’amour”, maar ook “la ville de nourriture” (de stad van het eten).

Omdat wij dol zijn op Parijs maar op healthy food, hebben wij zes healthy hotspots in Parijs voor jullie opgezocht:

1. Bob’s juice Bar

Ben je moe van al dat bezichtigen en toe aan een vitamineshot? Ga dan eens naar Bob’s Juice Bar voor heerlijke smoothies en sapjes.

2. MOB
Houd je van plantaardig eten? Dan is het zeker waard om langs te gaan bij MOB. Naast dat het mooi gelegen is, is het ideaal om een snelle, gezondere snack te halen voor de lunch.

3. Café Pinson
In dit restaurant is een vega-menu te bestellen, helemaal zelf in elkaar gezet door chef Delphine. Ze hebben er alles: salades met spirulina, spruiten, boerenkool, chia en ook verrukkelijke verse sapjes.

4. Hobbes healthy but Yummy
Volgens de vegetarische Parijzenaars is dit één van de beste vegetarische restaurants van Parijs. Alle producten zijn 100% biologisch. Naast de salades, zijn zeker de vegaburgers aan te raden!

5. La Guinuette d’Angèle
Ook in dit piepkleine restaurantje is alles helemaal biologisch. Alle gerechten zijn zuivel en glutenvrij. Naast er zitten, kun je ook maaltijden afhalen of laten bezorgen.

6. Hank Vegan Burger
Henk zijn burgers zij niet alleen vegetarisch, zelfs vegan! Je kan kiezen tussen vier verschillende soorten burgers, en tussen normaal of glutenvrij brood. Het is gezellig om te zitten bij Hank, maar je kan zijn burgers ook meenemen.
55, rue des Archives, Paris, 75003

Leave A Reply

Navigate