Meet Ashley Samwel

Ik ben Ashley Samwel (26) , oprichtster van GIRLSLOVEHEALTHY en FITTWENTYSIX . Ik ben geboren in de grote stad maar opgegroeid in een klein Fries dorpje. Maar inmiddels woon ik in Amsterdam.

Al van jongs af aan ben ik geïntrigeerd door beweging en sport. De meeste meisjes wilden vroeger op ballet of paardrijden, maar ik wilde alleen voetballen – en dit niet zonder resultaat. Na een aantal jaren kon ik een aardig balletje trappen en mocht dan ook mee doen aan een selectie wedstrijd. Vervolgens heb ik van de zeven jaar dat ik voetbalde, vier jaar bij de KNVB selectie gespeeld.

Alhoewel ik nu niet meer voetbal, is mijn liefde voor sport altijd gebleven.

Ik werk inmiddels als sportmodel en personal trainer. Een gezonde levensstijl is erg belangrijk, niet alleen voor modellen, maar voor iedere vrouw. Zowel als model als personal trainer ben ik me ervan bewust dat ik een voorbeeldrol kan vervullen voor anderen. Na vele vragen over hoe mijn lifestyle er nou precies uit ziet, besloot ik GIRLSLOVEHEALTHY op te richten, om zo Nederland te inspireren en laten zien dat een gezonde levensstijl en het werken aan je lichaam ontzettend fashionable is!

Leave A Reply

Navigate