8 Tips Hoe kom ik gezond een festival door?

 1. Drink veel water, maar drink ook weer niet te veel! Op veel festivals kan je gratis jouw waterflesje vullen. Door ongeveer om te twee uur een flesje water van een halve liter te drinken, voorkom je dat je uitdroogt. Maar ook dat je niet te veel drinkt!
 2. Vergeet niet te eten! Doordat je (meestal) veel danst en beweegt op een festival, verbrand je veel calorieën. Zorg dat je goed van te voren eet en vergeet ook op het festival niet te eten. Meestal heb je naast fastfoodkraampjes ook wel kraampjes waar je fruit en smoothies kan halen of andere gezonde maaltijden.
 3. Dans lekker laag! Naast dat het sexy is om door de benen te zakken tijdens het dansen, is het ook heel goed voor de billen en benen. Zo sport je dus eigenlijk, terwijl je aan het dansen bent!
 4. Gooi ook die armen veel in de lucht! Zo train je ook nog eens je armen en de DJ vindt het ook leuk om allemaal armen in de lucht te zien.
 5. Draag oordoppen met een muziekfilter. Door de harde muziek, kunnen je oren beschadigen op lang termijn. Op kort termijn kan te harde muziek voor hoofdpijn zorgen.
 6. Draag comfortabele schoenen. Ondanks festivals er tegenwoordig uitzien als modeshows, kan je maar beter die fancy oncomfortabele hakjes in de kast laten liggen. Uit een onderzoekje van Yan, zorgen die voor vele letsels en rug pijn! Het beste wat je kan dragen volgens hen op een festival zijn jazzsneakers… of wel iets dat tussen renschoenen en normale schoenen in zit.
 7. Neem af een toe een kleine pauze om te zitten en ook om te stretchen
 8. Heel belangrijk: houd de mondhoeken omhoog. Door alleen al maar te blijven glimlachen

1 Comment

 1. avatar

  My partner and I absolutely love your blog and find a lot of your post’s to
  be exactly I’m looking for. Do you offer guest writers to write content for you personally?
  I wouldn’t mind creating a post or elaborating on some of the subjects
  you write related to here. Again, awesome blog!

Leave A Reply

Navigate