Hèt medicijn tegen slijm in je keel!

Ja, ik heb er momenteel last van en het heerst. Slijm in de keel. Daar precies tussen mijn neusholte en mijn mondholte, waar het drinken dat ik drink niet langskomt. En het is heel moeilijk op te snurken met mijn neus of op te hoesten. Potverdikkeme, wat is dat hoopje snot daar achterin mijn keel irritant.

Weet je wat je volgens het artikel Antimutagenic effect of sage tea in the wing spot test of Drosophila melanogaster van Patenkovic en anderen goed helpt? Saliethee!
Ook werkt Salie desinfecterend, voor al die bacteriën die in je snotslijm zitten… en geloof me, dat zijn er een hoop. Dus het voorkomt ook die keelontsteking, die je er vaak als cadeau bij krijgt.

Oh en weet je wat je moet voorkomen om te eten? Melkproducten! Melk heeft juist een slaapopwekkende werking. Dit zorgt voor extra snot en extra slijm, blegh!

Oh, dit is ook een goed weetje, WANT zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven, wordt afgeraden om juist Salie te nemen! Omdat het kruid voor een remmende werking zorgt op de productie van moedermelk.
Ben je zwanger of voeder je momenteel jouw kind via de tepel… blijf dan maar even lekker snotteren daar achter in je keel.

Sabine

Leave A Reply

Navigate