Mijn geheim van een mooie huid

Natuurlijk ben ik als fitgirl veel bezig met gezonde voeding; ik train elke dag en onderzoek voortdurend hoe ik mijn lichaam en geest in balans kan houden of verbeteren. Mijn huid wil ik helaas nog wel eens vergeten- terwijl het natuurlijk net zo belangrijk voor me is dat ik die in balans hou.

Een paar weken geleden ontmoette ik de eigenaresse van Injectable Kliniek Amsterdam. Deze kliniek is onder andere gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen. Ik wilde daar graag meer over weten en ging langs voor een intake gesprek en consultatie. Ik was erg benieuwd wat de mogelijke behandelingen waren die voor mijn type huid en mijn huidproblemen aangeboden worden.

 

Zo leerde ik dat Injectable Kliniek Amsterdam op dit moment een vrij nieuwe behandeling voor huidverbetering aanbiedt. Deze behandeling wordt ook wel collageen inductie therapie genoemd.

In het kort: bij deze methode worden met behulp van de ‘ENTERPEN’ via vibratie microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor komen huideigen groeifactoren vrij in de huid, die de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel) stimuleren. De huid wordt hierdoor voller, gladder, meer weerbaar, steviger en egaler van kleur.

Deze behandeling is voornamelijk effectief tegen;

  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekken
  • Verouderde huid
  • Acne ( littekens )
  • Grove huidstructuur
  • Vergrote poriën
  • Striae/ Striemen
  • Zonbeschadiging

Eerlijk gezegd heb ik nooit echt een probleemhuid gehad maar af en toe iets beter verzorgen zou mijn huid goed doen. Nu het winter wordt en je veel van koud naar warm gaat droogt de huid erg uit.  Ook is mijn huid soms vermoeid waardoor hij minder straalt. Dus ik heb een afspraak gemaakt bij Injectable Kliniek Amsterdam om zelf na te gaan of deze behandeling effectief is tegen een vermoeide huid.

Aan het begin van de behandeling werd er een huid indicatie gemaakt en vanuit deze indicatie werd er een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Mijn zenuwen verdwenen meteen door de zorgvuldige en uitvoerige intake en alle informatie die ik kreeg over de behandeling en het resultaat.

Meteen na de behandeling prikte mijn huid een beetje en het was ietwat rood. Na een week kreeg ik een paar kleine korstjes. Het voelde eigenlijk alsof ik uit mijn oude velletje stapte en er een nieuw, jong en stralende huidje voor terug kreeg.

Wat doet deze collageen behandeling voor je huid? Het effect is best verbluffend. Mijn huid voelt gladder aan, mijn huidstructuur sterker. Ik had nogal last van grote poriën en die waren zichtbaar kleiner. Lijntjes die ervoor zichtbaar waren door uitdroging, waren verdwenen.

Het aanmaakproces van elastine en collageen heeft natuurlijk even tijd nodig. De eerste week tot twee weken is je huid in versnelling aan het verbeteren en sterker aan het worden.

Na 2 weken zag ik het meeste resultaat. Dit stralende resultaat bleef bij mij ongeveer een maand zichtbaar. Een minimum van 3 behandelingen levert het beste resultaat. Dit resultaat blijft dan ongeveer een jaar zichtbaar. Ik ga dus zeker terug voor een vervolgbehandeling!

Ik ben super enthousiast over de ENTERPEN behandeling en ik kan het iedereen aanraden.

En heb je nou echt heel erg last van Acne of littekentjes dan kan je met een kuur van ongeveer 4-6 keer je huid ontzettend verbeteren.

Wil je nou meer informatie over deze behandeling dan kan je altijd even contact opnemen met of natuurlijk een kijkje nemen op www.injectableklinieken.nl.

Liefs Ashley

Leave A Reply

Navigate