Een aantal leuke amsterdamse Health, Beauty en Fit Hotspots!

Een gezonde levensstijl bestaat niet alleen uit sporten. Naast het trainen is ook gezonde voeding en ontspanning belangrijk. Daarom hebben wij voor jullie een aantal hotspots op een rijtje gezet waar je zowel kan sporten, eten én last but not least: relaxen.

ESSENTRICS

Sterke spieren die ook nog eens soepel en slank zijn. Dat kan met Essentrics! Tijdens deze les gebruik je je eigen lichaamsgewicht om je spieren, houding en energie te verbeteren. Dit door middel van dynamische bewegingen in dansvorm.

Al overtuigd? Plan dan gauw je eerste les in! 

Pieter van der Doesstraat 15C, Amsterdam
Tel: 06-24 13 18 11

BARRE WORKOUT

Vind jij dansen heel leuk maar mag deze workout wel een tandje zwaarder? Dan is de Barre Workout echt iets voor jou!

Waarom? Omdat het een combinatie is van ballet, pilates, yoga en conditietraining op energieke muziek.
Kortom: erg intensief.

De workout is effectief voor het vormen van spieren, het verbeteren van je balans, je uithoudingsvermogen en je flexibiliteit. En dit allemaal in combinatie met een barre. De Barre Work Out zorgt ervoor dat jij een flexibel en afgetraind dansers lichaam zal krijgen.
Nog niet overtuigd? Victoria’s Secret Model Doutzen Kroes is ook fan!
In Amsterdam zijn er meerdere locaties. Kijk op de website voor de locatie bij jou in de buurt! http://www.barreconceptnederland.nl/

VONDELGYM

Je bent vast bekend met de work out filmpjes van de afgetrainde presentator Arie Boomsma. Hij opent samen met vier vrienden een tweede sportschool genaamd Vondelgym oost.
Een sportschool waar afwisseling in het sporten en een professionele begeleiding centraal staat.
Denk hierbij aan crossfit, bootcamp, running en uiteraard fitness.
Voordat wij jou razend enthousiast maken over deze sportschool moeten wij erbij vermelden dat hij helaas nog niet is geopend. De officiële opening zal plaatsvinden op 1 januari.

 

SOUL SISTERS

Het wordt buiten als maar kouder en je lichaam raakt steeds vatbaarder voor een griepje. Wat extra vitaminen kan geen kwaad. Daarom hebben wij voor jou een drogisterij uitgekozen die gespecialiseerd is in natuurlijke voedingssupplementen, namelijk: The Soulsister.

De drogisterij beschikt niet alleen over natuurlijke voedingssupplementen maar ook homeopathische geneesmiddelen zoals Vogel en VSM, cosmetica voor de probleemhuid en een natuurlijke haarverzorgingslijn.

Zorg deze periode extra goed voor je lichaam door het een extra boost te geven!

Elandsgracht 132, Amsterdam
020 623 4147

 

COFFEE AND COCONUTS

Coffee & Coconuts. Een ideale locatie om koffie te drinken, te lunchen of te werken.
Werk je graag relaxed vanuit een zitzak met een kokosnoot in je handen? Ga dan gauw langs want het is hier allemaal mogelijk ! Op de kaartje vind je allerlei lekker en gezond biologisch voedsel. Het personeel is ook erg vriendelijk en behulpzaam.

Ceintuurbaan 282-284, Amsterdam
Tel: 020 354 1104

BABASSU

Zo! Gezond gegeten en actief gesport? Dan ben je vast toe aan een relaxmoment! Babassu Skin&Spa is hiervoor de ideale plek. Van een gezichtsbehandeling tot aan een spa-arrangement, name it en het is er. Babassu Skin&Spa beschikt over vier behandelcabines en een make-upbar. Hier kan je terecht voor make-up en een manicure.

Zoals wij zeiden: ontspanning is ook belangrijk dus gun jezelf een relax moment!

Cornelis Schuytstraat 4, Amsterdam
Tel: 020-4715148

LAVINIA

Bij Lavinia kan je terecht voor een ontbijt, een TO GO gerecht en een uitgebreide lunch. Ze bereiden de overheerlijke gerechten van lokale leveranciers en maken geen gebruik van E-nummers. Daarnaast wordt er rekening gehouden met producten van het seizoen en dat is dan ook terug te zien op de menukaart!

De sfeer bij Lavinia is erg huiselijk en relaxed door de inrichting. Hierdoor waan je je alsof je thuis zit. Alle producten in de winkel zijn ook te koop. Dus wil jij een huiselijke sfeer om je heen met gezond voedsel in de aanbieding? Dan is Lavinia echt iets voor jou!

Kerkstraat 176, Amsterdam
Tel: +31 20 6261432

ROOTS AMSTERDAM

Je kent het wel: het is ochtend en je hebt ontzettende haast maar amper tijd om te ontbijten. Ga je niks eten? NEE! Want wij hebben de ideale oplossing voor jou, namelijk: ROOTS!

ROOTS beschikt over verschillende gezonde take away mogelijkheden. Denk aan een heerlijke biologische juice, een salade of een soepje. Ook heeft ROOTS aan die inkakker rond vier uur gedacht: ze hebben speciale huisgemaakte raw balls die rijk zijn aan proteine. Dankzij de raw balls kan jij de laatste uurtjes nog even knallen!

Al nieuwsgierig geworden?
Amstelveenseweg 164, Amsterdam
Tel: 020 – 2709658

 

Liefs

Leave A Reply

Navigate