Bali hotspot: Cafe Organic

Een van mijn favoriete spots voor een healthy ontbijtje of lunch is cafe Organic. Hier luidt dan ook het motto ‘’no bad vibes”. Het moment dat je binnen komt voelt het meteen alsof je in een paradijsje bent beland. Lieve mensen, chill muziekje en de meest lekkere gerechtjes op de kaart die je je kunt voorstellen

De menukaart staat vol met de gezondste verse juices, acai bowls en zuurdesem broodjes. Mijn all time favorite is zuurdesem brood met smahed avocado, tomaatjes, champions, tuinkers en fetakaas. Als het op drinken aankomt ben ik altijd in voor een verse kokosnoot. Buiten dat ik een verse kokosnoot het lekkerst drankje vind dat er bestaat is het ook nog eens mega healthy.

De voordelen van kokoswater:

– bevat weinig vet en suikers en calorieën

– gaat huidveroudering tegen door cytokininen

– zorgt voor een stabiele suikerspiegel

– komt dichter bij de ph waarde van het lichaam dan kraanwater

– bevat kalium, magnesium, fosfor, natrium, ijzer, koper, de vitamines B en C

Cafe Organic heeft een cleane maar tropische inrichting wat perfect past bij je vakantie op Bali. Deze hotspot is zeker een bezoekje waard. Er zijn inmiddels twee filialen: een in Seminyak en de andere in Cangu.

schermafbeelding-2016-12-22-om-21-35-25

schermafbeelding-2016-12-22-om-21-33-05

f7243697bf6e1c7accaed5b5b58f8d3d

schermafbeelding-2016-12-22-om-21-59-59

Check hun Istagram! Het water zal je in de mond lopen: cafeorganicbali

X Lo

Leave A Reply

Navigate