Op elk moment een mooi bruin kleurtje, dit kan met Marc Inbane!

Marc Inbane Natural Tanning Spray geeft een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid en is makkelijk zelf aan te brengen. De spray is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Vitamine E. Aloë Vera en Ginkgo, is zacht voor de huid en heeft een heerlijke geur. Geloof me, vanaf nu is dit je beste vriend.

Ik praat hier over de travelset van Marc Inbane. Wat hier allemaal inzit? Alles wat je nodig hebt, in het klein. Super handig, want dit setje kan overal mee naartoe. De producten komen in een prachtig zwart tasje, met een mooie luxe uitstraling. Alleen hierom zijn we al verliefd!

schermafbeelding-2016-12-24-om-09-31-17

Maargoed, een tanningspray dus. Een spray verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Vitamine E. Aloë Vera en Ginkgo die ook nog eens een gezonde en natuurlijk egaal gebruinde huid geeft. Ik was even bang dat ik straks als de nieuwe Snooki zou rondlopen, want een beetje sceptisch was ik wel. Geen één andere tanningspray heeft me namelijk ooit een mooie egaal gebruinde huid gegeven, die niet oranje was. Toch gaf ik dit product het voordeel van de twijfel en probeerde het uit.

schermafbeelding-2016-12-24-om-09-41-06

Voordat ik ging sprayen gebruikte ik eerst de Black Exfoliator. Dit product verhoogt het vochtvasthoudend vermogen en zorgt ervoor dat de huid egaal bruin wordt en blijft, Bij het aanbrengen van de Black Exfoliator wordt de scrub zwart door de aanwezigheid van adsorpsiedeeltjes, opgebouwd uit natuurlijke koolstof. Dit zorgt tevens voor een effectief gereinigde huid.

schermafbeelding-2016-12-24-om-09-41-28

Het aanbrengen is easypeasy. Je houdt de flacon op een afstand van 30cm (armlengte) en spray je één keer van links naar rechts en van boven naar beneden. Voor het mooiste streeploze resultaat gebruikte ik de Kabuki Brush voor het gezicht, langs de haarlijn en oren. Na 10 minuten is de nevel opgedroogd en zie je het bruiningsproces langzaam starten.

schermafbeelding-2016-12-24-om-09-41-16

Het resultaat is een zongebruinde huid die er totaal niet oranje uitziet, in tegendeel. Wat een onwijs mooie, natuurlijke bruine kleur! Me so happy! Kom maar door met de feestdagen 😉 Wil jij dit ook? Je kan de spray bestellen op de website, www.marcinbane.com

 

Liefs,

Row

Leave A Reply

Navigate