Bag stuff – wat heb je écht nodig in jouw sporttas?

Vrouwen en hun tas, wat zullen we daarover zeggen. Ik denk dat geen enkel ander wezen op deze wereld het voor elkaar krijgt zóveel spullen in zo’n kleine ruimte te proppen. Efficiënt indelen, daar zijn we goed in. Echt handig is het niet, want iets terugvinden in je tas is vreselijk. Dit moet anders kunnen dachten wij. Daarom hier een lijstje van de énige spullen die in jouw sporttas nodig zijn. Say bye overvolle tas!

Er zijn natuurlijk een aantal noodzakelijke spullen te bedenken die in een ieders tas te vinden is. Handdoek, bidon, borstel en deo bijvoorbeeld. Dit zijn toch wel de eerste levensbehoeften van een gymgirl.

Daarnaast geldt niet als noodzakelijke spullen, maar eigenlijk zijn ze wel zó nodig dat dit toch half-noodzakelijke spullen zijn. Oké laten we het dus gewoon half-noodzakelijke spullen noemen, om het makkelijk te houden J. Oordopjes en telefoon of eventueel ipod, muziekje tijdens het trainen is wel fijn. Deo, borstel en make-up om er toch nog een beetje fatsoenlijk bij te lopen.

Checklist

 • Bidon
 • Supplementen, en eventueel maaltijdreep – gewoon voor de zekerheid
 • Handdoek
 • Sportoutfit – tenzij je deze al aan hebt natuurlijk
 • Shampoo en showergel
 • Make-up – omdat we er na het sporten wel een beetje oké uit willen zien
 • Borstel
 • Stiekjes
 • Speldjes
 • Deo
 • Make-up doekjes /reiniger – om uitgelopen mascara van de heftige gymsessie te corrigeren
 • Oordopjes – muziekje bij de training is wel fijn
 • Telefoon /ipod – iets om de oordopjes op aan te sluiten

Mis je nog iets, of heb jij een andere invulling gegeven aan jouw sporttas?

Liefs Ro

Leave A Reply

Navigate