Hotspot: Alchemy Bali

In Bali zijn echt de leukste organic hotspots te vinden. In dit lijstje mag de Alchemy zeker niet ontbreken. Dit heerlijke raw food tentje is gevestigd in het drukke populaire Seminyak en in het rustige mooie Ubud. Als het gaat om organic food loopt Bali een stukje voor op Amsterdam, de keuze aan heerlijk gezond eten is hier veel groter. Het is een klein paradijs voor vegans.

Alchemy heeft van alles te bieden: van healthy salad bowls tot green cold pressed juices. Ze hebben ook een grote keuze aan gezonde lekkernijen, zoals havermout repen en fruit parfaits. Ze bieden een grote keuze aan gezond eten en leuke vervangers voor de dagelijkse cheats zoals toetjes en pizza’s.

Naast de gezonde hapjes verkopen ze nu ook een geweldig raw recepten boek met alle receptjes van de producten die in hun winkels te vinden zijn. Het boek heet: The Raw Alchemist Recipe Book.

Dit tentje is zeker een bezoekje waard! Neem ook even een kijkje op Instagram: Alchemybali

schermafbeelding-2017-01-07-om-12-24-35

Liefs Lor

Leave A Reply

Navigate