What’s in my travel bag?

Wat is echt een must om altijd bij je te hebben in je travelbag? We kennen het probleem allemaal: altijd bang om iets te vergeten dus neem ik maar gewoon alles mee. Dit zorgt ervoor dat je een overvolle koffer hebt en de helft van de spullen niet draagt. En het gevolg hiervan is dat je na de vakantie stapels met was hebt! Dit kan ook anders door je koffer efficiënt in te pakken.

Een goede tip die ik jullie travel girls wil meegeven is setjes maken. Dit helpt mij altijd enorm, ik heb nooit meer een te volle koffer. Het probleem dat ik eigenlijk niet blij ben met wat ik mee heb bestaat niet meer en ik hoef niet onnodig kleding te wassen na de vakantie.

Het beste is om de dagen te tellen van je vakantie en dan voor elke dag een setje te maken. Je kan natuurlijk ook dagen combineren om nog meer ruimte en gewicht te besparen. Neem bijvoorbeeld je favoriete shortje en combineer deze met drie verschillende leuke tops. Wat ik altijd doe is even een middagje uittrekken om alle setjes voor de spiegel te passen zodat je zeker weet dat je blij bent met wat je meeneemt.

Hieronder een lijstje met spulletjes die beslist mee moeten in je travel bag:

 • Zonnebril
 • Flipflops
 • Medicijn tasje (paracetamol, plijsters, norit)
 • Zonnebrand crème
 • Scheermesje
 • Sokken
 • Telefoon lader
 • Paspoort
 • Tandenborstel
 • Huidverzorging
 • Nagelvijl
 • Reinigingsdoekjes
 • Leukste kledingsetjes
 • Gympen
 • Haar elastiekjes
 • Lingerie
 • Een goed boek of tijdschrift
 • Zonnebrand/bronzing crème

Leave A Reply

Navigate