8 Lifehacks voor voller en dikker haar (of om het zo te laten lijken)

Dit willen we allemaal: een volle en dikke bos haar. Maar de struggle dat het soms even niet lukt is niet geheel onbekend hierbij. Gelukkig zijn er heel veel oplossingen om toch een weelderige bos te krijgen. Een paar simpele lifehacks et voilà! Say hiii volume!

 Droogshampoo
Dit product staat met stipt op 1. Oh my god, ik kan niet meer zonder. Verdeel je haar in passages, spray een beetje droogshampoo op de aanzet van je haar, verdeel het nog een beetje door je hoofdhuid te masseren en klaar!

Volumepoeder
Oke, ik lieg een beetje. Dit product moet eigenlijk ook op 1. Strooi een heel klein beetje, let op: echt een heel klein beetje, volumepoeder op de aanzet van je haar. Verdeel het door je hoofdhuid te masseren. Méga volumeboost tot the max!

Mousse
Mocht je de bovenstaande producten niet in huis hebben kun je ook een beetje stylingmousse door je haar masseren. Wees voorzichtig bij de aanzet want te veel stylingmousse zorgt juist voor juist voor plat haar. Gewoon een beetje luchtig door je haar verdelen is voldoende.

Touperen
Voer deze truc niet te vaak uit, want héél goed voor je haar is het niet (maar volume krijg je er wel van!). Pak een pluk haar en ga tegen de richting in borstelen (dus van boven naar beneden). Ga er vervolgens met je vingers doorheen om het geheel wat minder messy te maken. Hi babe!

Kneed je haar
Gedurende de dag glij je af en toe met je hand door je haar naar boven, terwijl je zo een bosje mee naar boven duwt. Eenmaal boven aangekomen kneed je even. Dit werkt vooral goed bij niet al te zacht of stijl haar. Werkt nog beter met een klein beetje wax in je haar.

Wees een beetje lief
En wees een beetje voorzichtig met je mooie haar om haarverlies te verminderen. Haal klitten er zachtjes uit, gebruik een grove kam en wees niet te fanatiek met de handdoek als je het droogt. Als je  je haar gaat föhnen gebruik dan een beschermend product. Masseer je hoofdhuid regelmatig.

Stress
Stress is werkelijk echt nergens goed voor, voor niets. Probeer dus regelmatig te ontspannen. Daar wordt sowieso heel je leven beter van.

Supplementen
Heb je nog niet veel gehad aan bovenstaande tips? Er bestaan supplementen om je haargroei te stimuleren. Hierdoor wordt je haar werkelijk voller en dikker door het gebruik van de juiste vitaminen. Het resultaat is pas na een paar maanden zichtbaar, maar is wel blijvend!

Liefs,
Ro

Leave A Reply

Navigate