London’s hotspots

Girlslovehealthy gaat eind van de maand naar London; de stad van de hotspots. Zet alvast maar een tripje in je eigen agenda want hier móet je geweest zijn! Hier alvast de leukste trendy hotspots op een rijtje:

Sexy fish
Dit restaurant is helemaal hot en happening, gelegen in de wijk Mayfair. De menukaart staat vol met de heerlijkste visgerechten, geïnspireerd op de Aziatische keuken. De inrichting van het restaurant zorgt voor een glamourgevoel en ze hebben een prachtige open keuken. Deze hotspot mag niet ontbreken tijdens je bezoek aan Londen. (Houdt wel rekening met dat het een prijzig avondje uit is)
sexyfish

Sketch
Sketch blijft altijd in het rijtje staan! Dit komt mede door de geweldige inrichting en aparte ambiance die dit restaurant biedt. Het is echt een heuse experience; iets wat je Amsterdam niet echt kunt vinden. Ik raad vooral de middag high tea aan bij Sketch.

sketch

Portobello Market
Portobello Market is een markt in het centrum van Londen. Deze is erg populair, ook onder de Londenaren zelf. Het is een markt voor food, new fashion, vintage fashion en accessoires. Zaterdag is de drukste dag en zijn de meesten stalletjes aanwezig.

portomello market

La Bodega Negra
Je wordt ontvangen met een neon bord met ‘sex shop’ voor de deur. Nee het is geen strip club maar een van de hipste restaurants van Londen. Dit restaurant is eens helemaal iets anders dan je gewend bent. La Bodega Negra serveert het beste Mexican Street Food en het is echt eten van goede kwaliteit. Je komt hier om te zien en gezien te worden. Wil jij een avondje een abnormale sfeer dan moet je hier zeker reserveren en vraag dan om een plekje in de kelder.
labodegranegra

Camden Market
Als je van lekker eten houdt dan moet je zeker naar Camden Market. Dit is een van mijn lievelingsmarkten in Londen. Ze hebben heel veel verschillende eetstalletjes die eten bieden uit allerlei verschillende nationaliteiten. Ik raad dan ook aan om met een lege maag te komen en allemaal verschillende gerechtjes te proeven. Ook bij Camden Market heb je vintage winkeltjes. Voor de kleding zou ik hier niet echt naartoe gaan.
camdenmarket

The Breakfast Club
Voor een stevig ontbijt kan je terecht bij The Breakfast Club. London heeft meerdere vestigingen. Hier kun je heerlijke Pancakes of een rijk belegd broodje eten. Een goede bodem voordat je door de stad gaat wandelen. De inrichting van deze clubs zijn hip en trendy.
thebreakfastclub

Liefs,
Lor

Leave A Reply

Navigate