Dit is de samenhang tussen gezonde voeding en relaties

Gevarieerd en gezond eten is een basis behoefte voor jezelf maar ook voor een goede relatie. Bepaalde voeding en supplementen zorgen voor een hoger libido en daarnaast ook dat je minder behoefte hebt aan ongezonde dingen zoals veel alcohol drinken. Wat natuurlijk ook niet bevordelijk is voor een gezonde relatie.
Ons lichaam bestaat voor 20% uit proteïnen, oftewel eiwitten. Deze zorgen voor bijna alle biologische processen in je lichaam, zoals je stofwisseling en het opnemen van voedingsstoffen uit je eten. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en daarom heel belangrijk om binnen te krijgen.
De meeste welvaartziekten zoals overgewicht, diabetes, hoge cholesterol, slaapstoornissen, maar ook erectiestoornissen zijn het gevolg van stofwisselingsstoornissen. Dat geldt trouwens ook voor haaruitval en rimpelvorming.
Waar zitten aminozuren in?
– walnoten
– amandelen
– vis
– fruit
– bladgroenten
Het regelmatig eten van deze dingen zorgt ervoor dat je je beter voelt en er jeugdiger uitziet. Het heeft een positief effect op je gevoel van lust.
Geniet,
Sarah

Leave A Reply

Navigate