Hotspots in New York

Ben jij van plan binnenkort een bezoekje te brengen aan deze geweldige stad, dan mogen de onderstaande hotspots niet aan jouw lijstje ontbreken. New York is een geweldige stad waar je nooit op uitgekeken raakt! De deze stad wordt niet voor niks de stad genoemd die nooit slaapt. In deze metropool is werkelijk alles mogelijk en is een bezoekje aan the Big Apple altijd een goed idee. Loop de stad door van Upper East naar Downtown, ontdek het Central Park en geniet van het uitzicht vanaf The Empire State Building.

Picknick in het Central Park
Het Central Park is prachtig en moet je hebben gezien als je deze stad bezoekt. In de mooie zomer maanden is het een aanrader om wat boodschapjes te doen bij de bekende supermarkt Dean & Deluca en vervolgens een mooi plekje uit te zoeken in het Central Park om deze lekker te verschaffen.
vny-central-park-3-1280x720

Catch, Meatpacking district
Wil jij wat celebs spotten en genieten van the best sharing food in downtown dan moet je zeker naar Catch. Dit restaurant heeft een leuke cocktailbar en is helemaal hot en happening. Zelfs op een maandagavond zit dit restaurant stamp vol dus van tevoren reserveren is een aanrader.15-CATCH_9789FINAL1

Ess-a-Bagel, 3rd Avenue
Hier hebben ze werkelijk de lekkerste bagels die ik ooit heb gegeten! Ben je een bagel liefhebber dan is het een MUST om deze tent te bezoeken. Alles wordt vers gemaakt en dat proef je. Je hebt de grootste keuze en de lekkerste zelfgemaakte warme bagels. Houdt wel rekening mee dat er een enorme lange rij kan staan. Het is dus handig om heel vroeg te komen of op tijden dat het geen spitsuur is voor werkende mensen.
2006041504-EssABagel

Balthazar, Soho
Soho is een leuke buurt om te winkelen. Je hebt veel luxe boetiekjes en kan vanaf deze wijk makkelijk naar andere omliggende wijken lopen zoals Nolita, China Town en Greenwich Village. Balthazar is een Franse brasserie met typisch Frans eten. Het sfeertje is heerlijk en het eten is top. Ook dit is een tentje die altijd vol zit en van tevoren reserveren handig is.

balthazar (1)

Lombardi’s, Soho
Als je geen zin hebt in Frans eten maar wel in Soho bent dan is een bezoekje aan Lombardi’s ook de moeite waard. Je hebt hier de heerlijkste pizza en ze zijn ook nog eens megagroot. Je kunt ervoor kiezen om de ene helft van je pizza een andere smaak te doen dan de andere helft. Best pizza in town!

2e9c71f17bcdf276bd465b8cbbf40e72

Nobu, Tribeca
Hot, hip & amazing food dan ben je bij Nobu op de juiste plek! Deze hippe tent zit niet alleen New York maar ook in andere grote steden zoals : Dubai, Miami, Londen & Milaan. Het is een luxe restaurant met fantastisch Japans eten. Van de lekkerste sushi’s tot speciale Japanse gerechtjes en de beste Sake.
NOBU-NYC

Leave A Reply

Navigate