Tién centimeter verliezen met één behandeling, ik kon het niet geloven!

Ik weet wat jullie denken, precies dat dacht ik namelijk ook. Alle diëten, crèmes en afslank apparaten beloven hetzelfde. Toch valt en staat afslanken altijd nog bij een gezonde voeding en training. Maar wat als je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan? Misschien is sporten helemaal niet jouw ding. Of anders, misschien zit je wel gewoon slank en gezond in je vel, maar blijft die vervelende cellulitis je achtervolgen. Size Zero biedt ondersteuning. Zo nieuwsgierig als ik ben bracht ik een bezoekje aan Size zero. Hier ontmoette ik Tamara, de eigenaresse van Size zero.

Het concept
Size zero is een concept dat werkt op basis van activering van de vetstofwisseling, waardoor je centimeters verliest in 55 minuten. Het Size Zero Easy Shape Trainer systeem werkt met lichaamseigen trillingen; HFT®-technologie (Human Frequency Technologie) waardoor je direct waarneembare en meetbare resultaten boekt. De nauwkeurige en talrijke wisselende trillingen zorgen voor een gerichte en accurate spierstimulatie die meer spiervezels activeert dan met normale training is. Dit betekent eigenlijk dus meer effect, met minder inspanning. Wat je hier precies aan hebt?

 • Gerichte vetreductie
 • Activering van het vetmetabolisme
 • Bodytoning
 • Spiervorming
 • Vorming van nieuw spierweefsel
 • Krachtverbetering
 • Weefsel aanspanning
 • Vermindering van cellulitis
 • Activering van het lymfesysteem
 • Versterken van het immuunsysteem
 • Toename van het algehele welbevinden
 • Versterking van spieren, zonder spanning op pezen en gewrichten
 • Verkorten van revalidatietijd

WhatsApp Image 2017-02-02 at 20.03.58

De behandeling
Dit moest ik natuurlijk meemaken. Mijn hersenen konden het gewoon niet verwerken dat ik centimeters zou verliezen in één behandeling. Mijn omgeving verklaarde me voor gek. Het is namelijk niet zo dat ik niet slank ben, in tegendeel. Maar wel word ik continue achtervolgd door cellulitis. Het maakt niet uit hoé gezond ik eet, of hoé hard ik train, de cellulitis blijft al-tijd.

Tijdens het eerste consult werd ik opgemeten door Tamara. Gezamenlijk bespraken we het streefgewicht en het doel van de behandeling. Het streefgewicht was niet zo’n punt, dat is namelijk prima, maar het doel: cellulitis! Natuurlijk werd ik weer voor gek verklaard dat ik hier aan begon, maar we gingen door. Mijn gewicht en maten werden verwerkt in het Size Zero Easy Shape Trainer apparaat. Deze scant het lichaam vervolgens op spiermassa, vetten, vocht en cellulitis. Hier kwam mijn bevestiging: het cellulitis gehalte in mijn lichaam is hoger dan gemiddeld. Eindelijk een apparaat dat zag wat ik ook zag. Naar aanleiding van deze gegevens kwam het apparaat met een behandelprogramma op maat en een advies over de regelmaat en het aantal behandelingen. De behandeling duurt ongeveer 55 minuten afhankelijk van het programma en is volledig pijnloos, eerder zelfs aangenaam. Natuurlijk voel je wel iets gebeuren, een soort massage idee. En dat met de gedachte dat ik centimeters aan het verliezen was, was dit een heerlijke gewaarwording.

Maar dus nog even over dat centimeters verliezen, dat moest ik nog even zien. Want na 55 minuten was de behandeling afgelopen en was het tijd om te meten. En ik ga open kaart met jullie spelen. Want precies van deze meting heb ik een foto gemaakt en ga ik aan jullie laten zien.

WhatsApp Image 2017-02-02 at 20.03.59 (1)

10 centimeter in 55 minuten, lees: tién centimeter in niet eens een uur tijd. En de cellulitis? Deze is sterk verminderd, met het oog minder zichtbaar zelfs. Ik moest hier een foto van maken want niemand gaat mij geloven als ik dit tegen iemand zeg. Sterker nog, ik moet dit zelf eerst even relativeren. Deze behandeling is de perfecte ondersteuning in mijn gezonde maar drukke levensstijl. Natuurlijk heb ik meer behandelingen nodig om de cellulitis bij de kern aan te pakken, maar wat een prachtig resultaat!

Ik bezocht de nieuwe salon in Amsterdam Kinkerstraat. Wegens het succes van het concept heeft Size Zero onlangs salons geopend in Amsterdam, Haarlem, Badhoevedorp, Den Haag, Enschede, Rotterdam Kralingen, Rotterdam Centrum, Groningen, Den Bosch, Apeldoorn, Volendam, Utrecht, Gouda, Ridderkerk, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Tilburg, Breda, Almere, Gouda, Schiedam, Eindhoven, Leiderdorp, Laren, Heerhugowaard, Leeuwarden, Zaandam, Amstelveen, Arnhem, Zoetermeer, Nijmegen, Hoofddorp, Hilversum, Woensdrecht, Eersel, Purmerend, Nieuwegein, Hoorn, Pijnacker, Assen, Alkmaar, Antwerpen en Marbella Spanje.

Voor jou speciaal hebben wij van Girlslovehealthy natuurlijk iets geregeld. Wil jij deze behandeling ook ondergaan en ervaren hoeveel centimeters je gaat verliezen, boek dan nu je eerste behandeling voor slechts €39,95! Afspraak maken kan telefonisch of via de website. Oh, en ze zijn natuurlijk ook te volgen op Facebook en Instagram!

Tel: 088 – 008 99 00
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar tussen 09:00 en 18:00
E-mail: info@sizezero.nl
www.sizezero.nl

Leave A Reply

Navigate