Dicht bij huis maar oh zo leuk! Antwerpen!

Dicht bij huis, maar toch een vakantiegevoel: een bezoekje aan ons buurlandje is een perfect idee. Antwerpen is een gezellige stad waarbij je toch het gevoel hebt dat je in het buitenland bent.

Wild
Bij deze leuke vega hotspot kun je de hele dag terecht voor lekker en gezond eten. Doordeweeks kun je hier vanaf 10 uur terecht voor een ontbijtje en de rest van de dag worden verschillende lunchgerechten geserveerd. Voor een diner kun je hier ook terecht. Wild is een vegetarische en vegan bistro, gezellig ingericht met vintage meubels. wild

Frank & Brut
Bij Frank & Brut zijn het de hotdogs die hot en happening zijn in combinatie met een glaasje bubbels. Deze combinatie klinkt nou niet bepaald als de ideale mix, maar niets is minder waar. De hotdogs die je hier eet heb je nog nooit ergens gegeten. Het leuke aan Frank & Brut is het concept. Overdag is het lunchzaak: Frank’s Deli met omeletten, smoothies, homemade lavendelgranola, warme en koude broodjes, superfood salades, wraps en verse soep. ’s Avonds transformeert de zaak naar een hotdog-en champagnebar.

Frank&brut

Tinsel
Ben jij een vroege vogel en heb je zin in een lekker kopje koffie voordat je de straten van Antwerpen gaat ontdekken? Dan is Tinsel een aanrader. Een van de leukste ontbijt, lunch en koffiespots van Antwerpen. Ze gaan al om 8.30 uur open dus vroege vogels zijn hier aan het goede adres. Een klein tentje waar je als je een plek hebt weten te veroveren heerlijk zit met een kop koffie en een lekkere sandwich!

Tinsel

Raw Salad Company
Zin in iets gezonds? Dan mag de Raw Salad Company niet op je to-visit-lijstje ontbreken tijdens een weekendje Antwerpen. Hier vind je supergezonde salades op de kaart die je ter plekke kunt opeten, maar nog leuker kunt meenemen voor een picknick in het park.

Raw salad

Mirlo’s
Helemaal hot zijn concept stores en hier is er weer één. Bij Mirlo is het eten net zo beeldig als het interieur. Naast gezonde hapjes, huisbereide soep en quiche, ontbijt en ovenvers gebak, vind je hier ook een assortiment van kleine interieurspullen en cadeautjes. Bijna alles is te koop!

Mirlos

Bia Mara
In de trend van Girls Love Healthy past dit restaurantje helemaal binnen onze lifestyle. Bia Mara staat voor duurzaam gevangen vis, maar dan wel een snelle hap. De Ieren Simon en Barry serveren er luchtige en krokante fish & chips van smaakvolle (en soms onbekende) seizoensvis als heek, zeebrasem of rode poon. Gecombineerd met een assortiment van verse sauzen, zelf gesneden chips en eigen samengesteld zout. Een heerlijk hapje voor een goede prijs.

Bia mara

 

xxx Lo

Leave A Reply

Navigate