Healthy pizza’s

Zin in een pizza maar geen zin om ongezond te eten en daarna propvol op de bank te ploffen? Dan heb ik voor jou een heerlijke variant op deze ongezonde vette hap. Het is simpel te bereiden! In plaats moe te worden door het snel stijgen van je suikerspiegel die een afterdinner dip veroorzaakt, krijg je juist een energie boost omdat je jezelf voedt met deze gezonde groenten.

Ingrediënten:

  • Aubergine ( 1 aubergine pp )
  • Cherrytomaatjes ( 2 tomaatjes per slice )
  • Geraspte kaas ( naar smaak )
  • Biologische tomatensaus
  • Italiaanse kruiden
  • Basilicum

Bereidingswijze:

Snij de aubergines in de lengte open zodat er 2 lange slices ontstaan. Daarna zet je de oven aan op 180 graden. Je legt de gesneden aubergines op de bakplaat en belegt ze dan met de bovenstaande ingrediënten. Je begint met een klein laagje tomatensaus, daarop wat verse cherrytomaatjes in plakjes vervolgens dek je het af met wat kaas zodat je een krokant laagje krijgt. Als je wat extra smaak wilt toevoegen bestrooi je de veggie pizza’s met wat Italiaanse kruiden en verse basilicumblaadjes. Doe de aubergines +- 20 minuten tot ze gaar zijn en de kaas bruin is.

Liefs Lor

Leave A Reply

Navigate