Meet Lorraine Clewits

Ik ben Lorraine Clewits (25) en onder andere blogger van GirlsLoveHealthy. Geboren en getogen in Amsterdam, waar ik ook mijn opleiding Marketing & Communicatie gedaan heb.

Ik heb een grote passie voor reizen en zo ook in verschillende grote steden gewoond waaronder Bangkok, New York en Barcelona. Toch is Amsterdam altijd mijn thuisbasis; waar ik ben opgegroeid met mijn twee zussen en broer. Ik kom uit een hele sportieve familie waar tennis, skiën en hockey met de paplepel ingegoten is. Sporten heeft voor mij echt een centraal puntje in mijn dagelijkse leven. Ik ski, box en rij polo. Ik ben altijd in voor een uitdaging op gebied van sport en vorig jaar heb ik dan ook de New York Marathon gelopen.

Afgezien van sporten ben ik veel bezig met voeding en heb ik naast GirlsLoveHealthy mijn eigen instagram foodblog Happyfoods. Al is voeding en sport natuurlijk heel erg met elkaar verbonden.

Ook kook ik erg graag. Koken is voor mij een moment van ontspanning en ik vind dan ook niks leukers mijn naasten te verwennen met een lekker diner. Een gezonde levensstijl staat bij mij op nummer één!

Ik hoop doormiddel van dit blog heerlijke, simpele en vooral healthy receptjes èn de leukste hotspots over de hele wereld met jullie te kunnen delen! Enjoy life in a healthy way.

Liefs Lo

Leave A Reply

Navigate