Meet Sarah Hildering

Mijn naam is Sarah Hildering van Lith en ik ben Bedrijfspsycholoog gespecialiseerd in positieve psychologie. Ik ben dochter van twee dokters die nogal doorgestudeerd hebben in de wetenschap van gezondheid en vitaliteit. Als kind niet altijd even blij dat ik op partijtjes geen snoep en geen hotdogs mocht eten en nu heel erg dankbaar met de wijsheid die mijn ouders met mij gedeeld hebben. Van jongs af aan heb ik geleerd dat voeding de basis is van alles. Je eigen gezondheid en balans, maar ook die van de wereld. Alles dat wij consumeren beïnvloedt wie wij zijn en waar we voor staan maar natuurlijk ook onze gezondheid.

Vanuit dat uitgangspunt ben ik me gaan verdiepen in de psychologie achter geluk en welzijn. Ik ben nieuwsgierig naar ons brein maar ook onze beweegredenen in het leven; hoe we allemaal anders zijn maar toch hetzelfde.
Ik hoop via dit blog – waarvan ik erg geëerd ben om een platform te krijgen – een stukje bewustzijn aan je te geven over jezelf en over de invloed die je hebt op de wereld en wat je kunt doen om een gelukkig en gezond bestaan te leven. We moeten het leven tenslotte vieren op de best mogelijke manier!
Liefs, Sarah

Leave A Reply

Navigate