Je bent bijna weg!

Jullie weten hoeveel plezier ik beleef aan reizen. Deze journey was iets minder joyfull, maar de eindbestemming geeft des te meer voldoening. De afgelopen maanden trok ik om de 8 weken met gepaste tegenzin richting Kinkerstraat waar Derma2Care is gevestigd. Bij Derma2Care zijn ze gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages doormiddel van laserbehandelingen. En ja, laser klinkt net zo pijnlijk als het is.

In een eerder artikel vertelde ik over de ondoordachte keuzes die je soms maakt. In mijn geval was dat een grote (hele grote) tatoeage in mijn zij. Buiten dat ik er al snel achterkwam dat ik het misschien toch niet zo mooi vond, was de tatoeage ook hartstikke onhandig met mijn werk als model. Al met al heeft de tatoeage me veel ergernis en misgelopen opdrachten gekost. Het verwijderen van de tatoeage is daarom iets waar ik wel goed over heb nagedacht. Ik heb me laten informeren door de dames van wiemooiwilzijn en zij adviseerde mij naar een erkend huidtherapeute te gaan en me te laten behandelen met de Harmony XL laser voor het beste resultaat.

We zijn inmiddels bijna aan het eind van het traject gekomen en ik kan niet anders dan concluderen dat dit één van mijn beste keuzen was. Nog een paar behandelingen en ik kan beginnen met een schone lei… Laat die bikinishoots maar komen!

XXX Ash.

Leave A Reply

Navigate